Ny bottenfärg, igen!

Mahimahi har varit i Bua för bottenmålning. Magnus Joakim och Anton seglade dit i iskalla vindar men faktiskt lite sol. De satt till och med en stund på fördäck och fikade. Sedan kom ju som ni alla vet det ”fina” påskvädret.

All färg skulle alltså bort,  igen! Förra färgen var alltför populär hos små elaka havsdjur, de har fullkomligt älskat botten och Mahimahis fart i vattnet har mest liknat en snigels. Nu provar vi en ny färg och har havstulpanerna inte vett på att låta bli att äta på just vår båt nu så…

 Magnus har oförtrutet stått i allt från hård vind, snö till ösregn från tidig morgon till sen kväll och slipat, slipat och åter slipat.  Joakim var också med en dag, jag har lyckats hålla mig undan;).

Magnus har fått betala för sin noggrannhet, färgen satt förstås som berget. En slipmaskin, ett antal masker, handskar och rengöringsmedel är avverkade.

Han kom hem helt blå i ansiktet, stod i badrummet och skrubbade med en hård otäck borste, testade allehanda starka kemikalier men inget bet på färgen. Tills vi i ren desperation tog fram :

Magic rengöring

och simsalabim all färg försvann hur lätt som helst. Det var ju bra men man kan ju undra över innehållet i burken!

Annonser

Om Sara Osterberg Carlson

www.mahimahi.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s